BILDIN wint De Gouden Baksteen - Een Triomf in de Bouwwereld!

Jonas kort

We hebben geweldig nieuws te delen dat ons hart doet juichen - BILDIN is bekroond met de prestigieuze Gouden Baksteen!! Deze overwinning is een erkenning van onze inzet, innovatie en toewijding in de bouwsector.

 

Een nacht van triomf

De uitreiking vond plaats op vrijdag 2 februari in een spetterende galashow, en we kunnen niet trotser zijn op het feit dat we als Beloftevolle Ondernemer van het Jaar zijn bekroond. Het was een avond van spanning, anticipatie en uiteindelijk pure vreugde toen BILDIN de felbegeerde Gouden Baksteen in ontvangst mocht nemen.

Jullie steun maakte het verschil

Maar deze overwinning is niet alleen van ons; we delen ze met jullie - onze geweldige community, klanten en partners. Jullie waardevolle ondersteuning, stemmen en aanmoedigingen hebben deze mijlpaal mogelijk gemaakt. Jullie maken BILDIN speciaal en inspireren ons om te blijven streven naar een vernieuwde bouwsector.

Een gouden symbool

De Gouden Baksteen staat nu trots op ons kantoor als een symbool van wat we samen hebben bereikt. Het is niet alleen een prijs voor ons, maar een erkenning voor de gehele BILDIN-community die deze reis met ons heeft gedeeld.