Over Bildin

Wij bouwen aan een duidelijke toekomstvisie.
State-of-the art ruwbouwwerk, kwaliteitsvol afgeleverd met respect voor uw budget en timings. Ons team werkt!
BUILDING INNOVATION

Bildin portret juli22 BA 23

There is no I in team

Constructief communiceren. Met u, met elkaar en met alle andere betrokken projectpartners. Dat is de sterkte van ons team. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experten in hun vak. Met veel toewijding dragen ze hun steen bij aan een duurzame en toekomstgerichte woonwereld.

Vanuit een gedeeld en gedragen verantwoordelijkheidsgevoel werken zij elk detail uit met oog voor de vereiste kwaliteit - nieuwbouw of renovatie
Hierbij verliezen ze de gestelde deadlines nooit uit het oog.

BILDIN Jonas portret

Jonas Willems
Founder BILDIN

De droom om een eigen bouwbedrijf op te starten, is bijna even oud als Jonas zelf. Omringd door een familie, werkzaam als landbouwers en schrijnwerkers, kon hij zijn passie voor constructies helemaal ontwikkelen. Hij was non-stop in de weer met organisatie, techniek en mechaniek.
De keuze om bouwkundig ingenieur te studeren was een logische stap in het plan dat hij al zo lang koesterde.
Hij begon als projectingenieur stabiliteit bij een studiebureau en trok daarna zelf de werfschoenen aan om bouwwerven te gaan leiden. 

Gedreven door zijn ambitie en met een gezonde dosis stuwend ondernemersbloed, begon hij in 2019 aan een eigen werfwereld te bouwen. Ondersteund door twee vennoten richtte hij een bouwbedrijf op en nam de leiding van de aannemingswerken voor zijn rekening. Sinds 2022 gaat Jonas helemaal zijn eigen weg. De kinderdroom werd werkelijkheid, BILDIN is born.

jonas@bildin.be
0474 697 850

Benieuwd naar de BILDIN werkwijze?

Bildin team @work

Samen bouwen aan uw project?