Stem voor BILDIN als Beloftevolle Ondernemer van het Jaar!

Gouden Baksteen Belofte 1080x1080

BILDIN genomineerd

Met grote vreugde delen we het heugelijke nieuws dat BILDIN is genomineerd als Beloftevolle Ondernemer van het Jaar bij de prestigieuze Gouden Baksteen Awards, georganiseerd door Bouwunie. De Gouden Baksteen beloont jaarlijks een persoonlijkheid die een positieve impact heeft gehad op de bouwsector. Deze nominatie is voor BILDIN een erkenning van onze gedurfde aanpak en differentiërende visie op de bouwsector.  

Stem vandaag!

De zoektocht naar de laureaten startte enkele weken geleden. De vakjury, bestaande uit aannemers, architecten, bouwmaterialenfabrikanten en vertegenwoordigers van de vakpers, deelden de eerste punten uit. De andere helft volgt uit de publieksstemming die start op woensdagmiddag 10 januari. Stemmen kan tot 31 januari 2024 via de website www.degoudenbaksteen.be/stemmen 


Over BILDIN

Als aannemingsbedrijf hebben we ons in de afgelopen vier jaar gespecialiseerd in diverse bouwwerken, waaronder ruwbouwwerken, kelderbouw, dakwerken, façadewerken en meer. Onze focus ligt voornamelijk op het zetten van appartementsgebouwen en exclusieve woningbouw, met bijzondere aandacht voor zichtbeton en complexe structurele ontwerpen zoals 'zwevende' vloerplaten en betonnen vlinderdaken. Wat ons onderscheidt, is niet alleen ons streven naar kwaliteit en vakmanschap, maar ook onze voortdurende inzet voor innovatie en efficiëntie in het bouwproces. We hebben geïnvesteerd in moderne technologieën, zoals de HoloLens, en hanteren vernieuwende bouwmethoden, zoals bouwteam, om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Gala van de Gouden Baksteen

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het gala van de Gouden Baksteen op vrijdagavond 2 februari 2024 in de Waagnatie in Antwerpen. Laten we samen zien dat BILDIN de erkenning verdient voor de gedurfde stappen en duidelijke visie die we hebben in de bouwsector!